Reservatie

De reservering is pas definitief na betaling voorschot (30-40%) en hierop de bevestiging door het hotel. Wij vragen om bij de reservatie de uren van brengen en ophalen door te geven, zodat we daarmee rekening kunnen houden bij de planning van het hotel.

Bij annulering van reservaties worden voorschotten niet terugbetaald!

Bij annulering binnen de 14 dagen voor de afgesproken start van het verblijf wordt de volledige verblijfkost aangerekend.

Na het verblijf worden het saldo van de verblijfkost en eventuele extra kosten (bv. dierenartskosten, ontvlooiing,..) vereffend.

De prijs wordt berekend op basis van het aantal nachten dat de kat bij ons verblijft. Alle gereserveerde nachten zullen worden aangerekend, ook als de kat vroeger wordt opgehaald. Uw kat wordt teruggegeven aan de eigenaar na volledige betaling van de verschuldigde som.

Indien de kat niet terug opgehaald wordt, blijft de volledige verblijfskost verschuldigd door de eigenaar.

Niet-opgehaalde dieren worden naar een opvanggezin of indien nodig naar een asiel gebracht. Eventuele opvang- en afstandskosten zijn voor rekening van de eigenaar van de katten.

Wilt u reserveren of wilt u meer info? Of wenst u een vrijblijvend bezoek? Dat kan geregeld worden: contacteer ons en we regelen een afspraak.

Telefoon : 0494 70 93 27

Email: info@dekartonnendoos.be

Best tracht u ons te contacteren tussen 11u-19u. Op zondag zijn we enkel te bereiken tussen 11u en 13u.

De vlotte en praktische werking van het hotel laten ons niet altijd toe tijdig aan de lijn te zijn waarvoor we uw begrip vragen. Geen probleem, laat een boodschapje achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kan ons ook een email sturen met bv. een melding wanneer we u zelf het best kunnen bereiken.